Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tájsebészet Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 22.
ImageSikeresen folytatódott 2018-ban is az illegálisan lerakott hulladék felszámolása Fejér megyében, a Tájsebészet program keretében. A Gaja Környezetvédő Egyesület felhívásához 22 megyei szervezet és intézmény csatlakozott mintegy 1.500 önkéntessel, akik 225 köbméter hulladékot számoltak fel, és helyeztek el engedélyezett helyeken. A pályázat díjátadóját a Hiemer-házban tartották tegnap délután.
Tovább...
 
Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita (Echo Nonprofit Network), Csordás Csilla (ÖKK)   
2019. március 21.
ImageAz Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást.
Tovább...
 
Új beléptetőrendszer a kilátónál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. március 21.
ImageBefejeződött Velencén a Bence-hegyi kilátó új elektromos beléptetőrendszerének kiépítése, amely által már bankkártyás fizetésre is van lehetőségük a kilátótoronyhoz érkezőknek. A belépő ára 500 Ft, a kilátótorony nyitvatartása pedig március 22-től (péntek) hosszabbodik; 10.00 órától 18.00 óráig várják azokat, akik szeretnének gyönyörködni a tókörnyék páratlan panorámájában.
 
Gourmet Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET Press   
2019. március 21.
ImageA kétcsillagos bécsi séf, a koreai, orosz és albán konyha remekei, valamint a legjobb olasz pezsgő kerül bemutatásra az OTP Bank Gourmet Fesztiválján május 16-án. -19. Ez a 9. év találkozik az ország legjobb szakácsai, borászai, cukrászdái és gasztronómiai szerelmesei mellett.
Tovább...
 
Erősen kezdi 2019-et a Starbucks Nyomtatás E-mail
Írta: Starbucks   
2019. március 21.
ImageA Starbucks karakteres, mégis lágy ízű eszpresszóval szélesíti kávékínálatát, az új különlegesség már elérhető a kávézólánc üzleteiben. A latin-amerikai és kelet-afrikai kávékultúra legjavát egyesítő, világos pörkölésű Blonde Roast egy újgenerációs, könnyű, de erőteljes eszpresszó, amelyet akár Cappuccino, hosszúkávé, tejeskávé vagy éppen vaníliás italkülönlegesség formájában is fogyaszthatnak a vendégek.
Tovább...
 
Az önkéntesség szexi Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2019. március 21.
ImageA Fesztivál Önkéntes Körpont 2011-ben kezdte működését 18 önkéntessel a Sziget Fesztiválon. Az évről évre dinamikusan fejlődő szervezet, 2018-ban 1500 önkéntest foglalkoztatott különböző fesztiválokon. A Fesztivál Önkéntes Központ egy medúzára emlékeztet, ami teljes élő tömegének csak alig egy-két ezrelékét teszi ki.
Tovább...
 
Közös főhajtás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. március 20.
A II. világháború végén a Rác utcában kivégzett tizenkét székesfehérvári polgárra emlékeznek március 23-án, szombaton 10 órától a Rác utcai Szerb Ortodox templomban. A tragédiában elhunyt férfiak emléke előtt koszorúzással, majd gyászmisével tisztelegnek.
Tovább...
 
„Alba Innovár Digitális Felzárkóztatási Program I.” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 20.
A digitalizáció oktatásra, gazdaságra, szakképzésre és munkaerőpiacra gyakorolt hatásairól, a digitális átállást támogató fejlesztések és kapcsolódó támogatásokról, a fehérvári jógyakorlatról is szó lesz az Alba Innovár Digitális Élményközpont március 26-i eseményén. A GINOP 3.3.3-17-2017-00012 „Alba Innovár Digitális Felzárkóztatási Program I.” című pályázati projekt zárórendezvényén, a Hotel Magyar Királyban előadásokkal és szekcióülésekkel várják az érdeklődőket. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Szórakozóhelyek és előadóművészek fogtak össze a biztonságért Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. március 20.
ImageA drogprevenció és a biztonságos szórakozás a két fő célja az új székesfehérvári egyesületnek. A hatóságokkal is együttműködő Székesfehérvári Zenés Szórakozóhelyek Egyesülete előadóművészeket és szórakozóhelyeket is vár tagjai közé. Az új szervezet egy saját minősítési rendszert alakított ki, amely egyfajta védjegyként szolgál, és jelöli a Biztonságos Szórakozóhelyeket.
Tovább...
 
TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. március 20.
ImageIdén nyolcadik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb önkéntes mozgalmát, a TeSzedd! szemétgyűjtési akciót. A tavaszi „nagytakarításhoz” számos székesfehérvári csoport is csatlakozott, így a március 21-23. közötti időszakban önkéntes alapon tehet majd bárki azért, hogy tisztábbá varázsolja a város környezetét.
Tovább...
 
Legyen élmény ez a nap! – program a leendő elsősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 20.
ImageLegyen élmény ez a nap! címmel szervez programot leendő első osztályosainak az István Király Általános Iskola. A rendezvény március 20-án, szerdán 16.30 órakor kezdődik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9219 - 9229 / 20409